Kto lepšie ako sám objaviteľ čaju – Božský Oráč (čín. Shen Nong), by mohol reprezentovať takú mnohorozmernosť akú vlastní práve čaj. V celých jeho skoro 5000 ročných dejinách prenikol azda každým aspektom ľudskej kultúry a zaujal miesto najrozšírenejšieho nápoja na svete, hneď po samotnej vode samozrejme. V priestore tohoto internetového obchodu, by sme chceli okrem samotného čaju a čajového príslušenstva ponúkať aj iné rozmery v rámci ktorých, sa dá čajová kultúra vnímať a konať...


POKRAČOVANIE

2009 Shi Kun Mu Lao Banzhang / Nannuo Gu Shu Pu’er Bing Cha 357g
    2009 Shi Kun Mu Lao Banzhang / Nannuo Gu Shu Pu’er Bing Cha 357g 2009 Shi Kun Mu Lao Banzhang / Nannuo Gu Shu Pu’er Bing Cha 357g 2009 Shi Kun Mu Lao Banzhang / Nannuo Gu Shu Pu’er Bing Cha 357g 2009 Shi Kun Mu Lao Banzhang / Nannuo Gu Shu Pu’er Bing Cha 357g 2009 Shi Kun Mu Lao Banzhang / Nannuo Gu Shu Pu’er Bing Cha 357g 2009 Shi Kun Mu Lao Banzhang / Nannuo Gu Shu Pu’er Bing Cha 357g 2009 Shi Kun Mu Lao Banzhang / Nannuo Gu Shu Pu’er Bing Cha 357g

2009 Shi Kun Mu Lao Banzhang / Nannuo Gu Shu Pu’er Bing Cha 357g

49,90€
Množstvo:
-
+
* HMOTNOSŤ:
Odporúčame dokúpiť (19)

2009 Shi Kun Mu Lao Banzhang / Nannuo Gu Shu Pu’er Bing Cha 357g

 

Skoré marcové zbery z dvoch, pre svoje výnimočné podmienky pre pestovanie čaju, vyhlásených oblastí – dedina Lao Ban Zhang a čajová hora Nan Nuo. Špeciálny “blend” - zmes materiálu pozostávajúceho z čajových lístkov pochádzajúcich zo starých čajových stromov (čín. Gu Shu) pozbieraných na jar v roku 2007. Po krátkom, dvojročnom, odležaní a vyzretí v sklade neďaleko mesta Mengahi, bola Mao Cha (z čín. Mao Cha – doslova nedorobený čaj, predprodukt tmavých čajov typu Pu’er) rovnomerne namiešaná a kameňom nalisovaná do klasických 357 gramových čajových koláčov (čín. Bing Cha). Spolu s dvoma 100 gramovými tehličkami Yi Wu Gu Shu a Jing Mai Gu Shu tvorí tento čaj špeciálnu edíciu pripomínajúcu desiate výročie založenia značky majstra Shi Kun Mu - Klasickej kultúry čaju Pu’er. Čaje v rámci tejto edície sú vhodné na študijné účely charakteristík jednotlivých čajových oblastí reprezentovanými tým najlepším materiálom zo starobylých čajových stromov a ich charakteristickej čajovej energie (čín. Cha Qi). Čaj zrel skoro 10 rokov priamo doma u pána Shi Kun Mu v meste Kaoshiung na juhu Taiwanu, kde celoročne panujú pomerne ideálne podmienky vlhkosti a teploty vzduchu.

 

Produkcia: zber koniec marca 2007, lisovanie 2009

Oblasť: Lao Ban Zhang a Nan Nuo, Menghai, Xishuangbanna, Yunnan, Čína

Napísať recenziu

Vaše meno:


Vaša recenzia: Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: -           +

Opište kód z obrázku: